YIN & RELAX

YIN & RELAX

Yin & Relax er et yogakurs jeg har utviklet spesielt for deg som ønsker å finne mer indre ro, myke opp spenninger, og oppleve en energigivende dyp hvile…

Yin & Relax er en luksus jeg selv ikke hadde klart meg uten. Det «å lande» i kroppen, ha omsorg for seg selv, og omfavne alt som virrer i oss av tanker og følelser, det er ikke enkelt i en hektisk hverdag. Derfor er dette kurset en viktig investering du gjør i deg selv, og ditt generelle velvære.

Yin & Relax har en helhetlig tilnærming, hvor fysiske øvelser, mindfulness og veiledning er flettet sammen til en jordnær og enkelt praksis. Mitt mål er at du enkelt skal kunne bruke metoden i hverdagen din, ikke bare når du er her sammen med oss…

Klem fra Kristine Natvig

 

 

UNDER FØLGER ET UTVALG AV KURSDELTAGERES ERFARINGER:

 

«Jeg valgte det fordi jeg hørte på deg på foredraget og jeg viste ikke hva jeg gikk til. Som stor yogamotstander lot jeg meg overtale… Jeg syns Yin&Relax er helt fantastisk , jeg har blitt mykere i kroppen , bryst muskulaturen er blitt mye bedre ikke så stram lengere, jeg har blitt kvitt en vond hofte og ett vondt kne.  Jeg har lært å øve på å skape rom  til mere , jeg har tror jeg selv da blitt en bedre utgave av meg selv både fysisk og mentalt 😊 Takk og jeg kommer garantert til å fortsette å frem snakke ditt konsept , nydelig atmosfære og den gode stunden før Yoga timen starter er magisk.»  

Monica


«Jeg valgte å bli med for å finne en form for avspenning som igjen gir mulighet for stressmestring og større bevissthet om egen kropp. Jeg ønsket også å delta for å få mulighet til å gå inn i øvelser som gjør at jeg kan oppleve å myke opp kroppen, spesielt rygg.
Jeg merker mer kontroll over egen pust og større evne til å gå «innover» i stedet for å ha alle sanser «ute». Jeg har blitt noe mykere, men for meg er det vel så viktig at jeg blir mer klar over hvordan kroppen noen ganger låser seg og hvordan jeg kan hjelpe til for å løse den opp. Yin& relax hjelper også i forhold til generell velvære fordi jeg får mulighet til å roe ned og være her og nå. Det noe med lokalene og omgivelsene ved Yogalaboratoriet; det er vakkert, rolig og avstressende i seg selv.»

Kjersti


«Jeg ble anbefalt av en arbeidskollega å være med på en prøvetime. Jeg merket god effekt med en gang.  Blant annet sov jeg gjennom en hel natt uten å våkne en eneste gang for første gang på veldig lenge. Jeg merker også at mine stive løpeledd og -muskler har veldig godt av rolige tøyninger. Det som er mest overraskende er kanskje at jeg synes jeg også merker det på fordøyelsen, at denne fungerer mye bedre. Jeg får sånn indre ro etter disse mandagsøktene. Tusen takk for et flott tilbud!»
Kari

 

» For meg har dette betydd veldig mye. Jeg har blitt mye roligere og tryggere i meg selv, jeg blir ikke så fort stresset. Jeg puster bedre, puster helt ned i magen. Fysisk har det gjort godt for bekken, hofter, rygg og nakke. Det har rett og slett vært smertelindrende. Jeg hadde mye smerter  da jeg begynte, det er blitt mye bedre. Det har vært herlig å ha en kveld i uka som jeg bare bruker på meg selv og hvor jeg bare er der på matta i yogalaboratoriet uten å tenke på noe annet.»  

Mette


«Kurset har gitt en vekker i hvor mye spenninger som sitter i kroppen min. De første timene var det endel smerte og ukjent smerte. Takket være deg så har du hjulpet til med diverse tilpasninger. Og du «leser» behovene godt. Det har ført til at jeg kan være mer tilstede under timene. Kurset passer meg perfekt.»  
Tina

«Jeg har en  kropp som ikke alltid spiller på lag, samtidig som jeg er veldig aktiv, og dette kan by på problemer innimellom. Jeg har endel vondt og er veldig stiv . Jeg tror at denne type yoga gjør meg veldig godt. Jeg føler at kroppen er veldig avslappet, rolig og glad da jeg har vært hos deg, energi får jeg også.. Du utstråler en positiv energi og hele salen er fylt med den. De minuttene du bruker på å snakke om kropp og følelser, gjør også noe med meg. Jeg ser frem til hver yogatime.»  
Wenche

«Jeg valgte Yin&Relax fordi jeg ønsket å lære noen øvelser som skulle hjelpe kroppen min til å slappe av. Hele livet har jeg lært å være effektiv og forte meg. Gjøre mest mulig på minst mulig tid. Og jeg trodde på det en stund helt til jeg forsto at dette var skadelig for kroppen min. Ble mer og mer anspent. Etter at jeg begynte med Yoga lærte jeg å lytte til kroppen mer og mer. Det gjorde at muskelspenninger løsnet sakte men sikkert og jeg har blitt en mer harmonisk person som tør å lytte til min kropp. Takk for at du bidrog til dette Kristine. Du er gull verdt.»
Solveig

«Jeg meldte meg på Yin & Relax fordi etter mange års jobbing med prestasjon, budsjetter, deadline følte jeg kroppen aldri slappet av. Selv etter jeg sluttet å jobbe fikk jeg ikke ro i kroppen. Da jeg leste om dette yogakurset tenkte jeg dette kan være noe som lærer meg noe om pusteteknikk, avslapning og tøying av stive vonde muskler.  Jeg har vært med gang i uka siden januar, og føler at jeg etterhvert begynner å forstå teknikken. Synest jeg har lært masse og kroppen har også begynt å avlyde. Deilige timer  som jeg bare gleder meg til.»
Eli