OM YOGALABORATORIET

OM YOGALABORATORIET

Yogalaboratoriet er kun 5 min fra Lillehammer sentrum, og ligger vakkert til ved Mjøsa i landlige omgivelser. Shalaen er et gammelt laboratorium, med store sørvendte vinduer ut mot jordene.

Laboratoriet var i drift i perioden 50-80-tallet, men i dag er lukten av labsprit og kjemikalier byttet ut med lukten av røkelse og chai-te…

Yogalaboriatoriet vektlegger en helhetlig opplevelse, og er et sted hvor du kan finne ro og inspirasjon til din egen yogapraksis. Det sosiale er også viktig for oss, og kjøkkenet er kanskje Yogalabroatoriets hjerte. Her kan du ta en prat over en kopp te eller kaffe før timen, om du har lyst til det.

 

Om Kristine Natvig

Yogalaboratoriet drives av yogalærer Kristine Natvig som er utdannet innen terapeutisk yoga hos Jillian Pransky, Yoga Works  i New York. Hun har også  sertifisert lærerutdannelse fra Alexander Medin( RYT 200), samt tilleggsutdanninger fra Nordisk Yogainstitutt og Yin Yoga- lærer ved Magdalena MecWeld i Stockholm.

Kristine underviser både grupper og individuelt.

Kristine har også mange års erfaring som leder i kunst- og kulturorganisasjoner, og har jobbet som skribent og kunstkritiker i flere tidsskrifter. Etter år med fokus på karriere og et stressende arbeidsmiljø, opplevde hun selv hva langvarig stress kan gjøre med helsen. Yoga og meditasjon ble ikke bare en vei tilbake, men en lidenskap og livsfilosofi.

Kristine brenner for yogaen som et verktøy for egenomsorg og medfølelse. Ved å redusere stress, og leve mer balansert med den vi er, kan vi finne tilbake energien og styrken i oss selv.

 

Ta gjerne kontakt på epost post@yogalaboratoriet.no